ODO A1 – Avanti (P) A2   8-15

Door Amber

Eerste competitie wedstrijd zit er alweer op. Geen super goed begin, maar we hebben weer veel kunnen leren. Avanti was erg scherp op schot en schoten de eerste 3 ballen er met gemak in. 

Helaas was dat niet bij ons zo en gingen er te veel kansen net op de rand of kaatste er weer uit. Dit gaf geen positieve stemming. We zullen elkaar meer moeten steunen en omgaan met dit soort situaties. We spelen eerste klasse, dit is erg leuk maar is ook moeilijk. De stand is nu nog niet belangrijk eerst moeten we ons gaan richten op het samen spel als 1 team. 

Ik begin maar niet over het aantal plaatsfouten, want die zitten er nog steeds te veel in.

We weten dus ook ondertussen wel wat onze zwakke punten zijn en moeten daar nu echt op gaan trainen. Zonder al die onnodige foutjes zal het al een stuk beter gaan en zullen we ook alsmaar beter worden! 

Volgende week zijn we te gast bij Eibernest/Vrolijk A1. We krijgen weer een nieuwe kans om onze talenten als team te laten zien. Ik hoop dat iedereen er zin in heeft en gemotiveerd is om alles eruit te halen. Ik in ieder geval wel!

Dinsdag mogen we weer trainen, er zal minder gelachen moeten worden en hard getraind, om ons klaar te stomen voor de volgende wedstrijd!

 

Ik begin maar gewoon weer boven aan het lijstje en dat is Iris, die een mooi verslag mag schrijven over de wedstrijd Eibernest/Vrolijk A1 – ODO A1. 

 

Geniet allemaal nog lekker van jullie weekend en tot dinsdag!

 

Groetjes Amber