ONDO (G) F1 – ODO F1   0-2

Door Ronald

Vandaag alweer de 2e zaalwedstrijd tegen dezelfde tegenstander als op het veld. Na een hele goede wedstrijd vorige week tegen valto moesten we deze eigenlijk ook winnen. Liza kon helaas niet meedoen omdat ze teveel last had van haar knie. Als troost mocht liza de doelpuntenmakers opschrijven. Odo begon heel goed aan de wedstrijd, liepen goed vrij en speelden snel de bal naar elkaar toe. Femke speelde vandaag als jongetje en moest gelijk tegen de grootste jongen van ondo spelen maar dat deed ze heel goed. Ook Thijs heeft de smaak goed te pakken want na vorige week scoorde hij nu weer een prachtig afstandsschot. Met een 1-0 voorsprong gingen we de rust in.

De 2e helft was Odo ook weer beter dan Ondo. Wat Ondo ook probeerde, Odo verdedigde heel goed en die ene keer dat Ondo kon scoren werd er heel goed verdedigd. Halverwege de 2e helft maakte Femke er nog 2-0 van met een mooi schot.

Na de wedstrijd weer de stippen genomen en ook die werden goed genomen door Odo, 10-3 gewonnen.

Woensdag gaan we weer lekker trainen en dan zaterdag tegen Dijkvogels, die ook 2 wedstrijden gewonnen heeft. Dus alle papa`s, mama`s, opa`s en oma`s, zaterdag de F-1 aan komen moedigen.