EKVA/C1000Verschuren B1 – ODO B1   8-9

Door Mark Zegward

Het komt niet zo vaak voor dat ik een verslag schijf, omdat de spelers van de B1 dit altijd zelf doen. Wat overigens een erg leuk initiatief is. Toch wil ik graag een kort verslagje schrijven over de wedstrijd tegen EKVA.

Ik heb zaterdag weer een ploeg gezien die tot alles in staat is. In de eerste helft werden we door EKVA overdonderd. We stonden vrij snel met 4-0 achter. Eigenlijk een beetje door een mindere voorbereiding van onze kant, maar ook omdat we niet in het veld stonden met de gedachte: “we gaan die gasten hier verslaan”. Met de rust stonden we op een achterstand van 7-3. Eigenlijk gaf niemand ons meer een fatsoenlijke kans, vooral niet als we door zouden gaan op de manier hoe we de eerste helft speelden.
In de rust hebben we eigenlijk orde op zake gesteld. We zijn met veel vertrouwen de tweede helft in gegaan. Jullie hebben de knop om kunnen zetten en jullie hebben weer laten zien dat jullie echt kunnen korfballen. Er was weer vertrouwen in het team, in elkaar, en je ziet waartoe dit kan leiden. Ik wil daarom even melden dat jullie dik verdient hebben gewonnen en dat ik heb genoten van de hele wedstrijd, de strijd en het enthousiasme waarmee jullie de wedstrijd hebben geëindigd. Petje af

Groet,
Mark