ODO B1 – ONDO (G) B1   7-6

Door Koen

Vorige zaterdag hadden wij een 2de kans om kampioen te worden. We moesten om kwart voor 10 spelen. Voor de wedstrijd natuurlijk inschieten warmlopen en een praatje.
De 1ste aanval: Thom, Koen, Diana, Emma.
De 1ste verdediging: Martijn, Bart, Thessa, Judith.

En zo begonnen we aan de wedstrijd. Een eerste goede aanval: 1-0 door een doorloop van Emma. Snel daarna een kort schot van Thom 2-0. (Wisselen van helft). En een goede aanval van ODO, Bart scoort met een doorloop en maakt de 3-0, dit was allemaal gebeurt in 5 minuten. Maar ONDO was er natuurlijk ook nog en scoorde na een paar minuten de 3-1 met een doorloop. (Wisselen van helft). Na weer een goede aanval van ODO scoorde Koen met een afstand schot de 4-1. Na nog een goede aanval van dit vak maakte Thom met een kort schot de 5-1. (Wisselen van helft). Hierdoor kwamen wij op een mooie voorsprong. Maar ONDO is niet zo slecht 😛 ze scoorde met een kort schot de 5-2. En ook met een kort schot de 5-3. (Wisselen van helft). ODO had de bal in de aanval en dan maakt ONDO een overtreding! Een strafworp. Die Koen ringloos scoort, 6-3.

><><><><><><><><><><><><><><>Rust<><><><><><><><><><><><><><>

De tweede helft was een heel stuk minder dan de eerste helft….. ONDO had veel de bal en had veel kansen. Ze scoorde de 6-4 met een afstand schot. (Wisselen van helft). De aanvallen van ODO gingen moeizaam totdat Martijn scoorde een mooie doorloop bal, 7-4. Maar we hadden nog lang niet gewonnen :S we hadden nog ongeveer 15 minuten te gaan en ONDO scoorde de 7-5 met een kort schot. (Wisselen van helft). En vlak daarna met een schot van afstand 7-6. Nu werd het toch wel spannend. 10 minuten voor tijd werd Koen gewisseld voor Huy. En een paar minuten later werd Diana gewisseld voor Lieke. Wij hadden nog een paar kansen maar de ballen wilden er niet in. ONDO kreeg nog een paar schoten gelukkig net mis. En dan de 30ste minuut…. Tim kijkt op zijn horloge…. En fluit dan af. We zijn KAMPIOEN!!!!!!
We kregen een mooie medaille en een chocolade reep (daar hebben we het voor gedaan! :P) Lieke bedankt voor het reserve zitten en spelen.