Door Mj

Als Ramona het te druk heeft en Mark nauwelijks bij twee betrokken is, is het deze keer de eer aan mij om een stukje te schrijven! Er bleef dan ook niemand anders over…

Odo 2 – Pernix 2:

Wederom wordt ons in het praatje van Frits duidelijk dat we niet onder doen voor een ploeg als Pernix.

Zoals bijna alle andere wedstrijden in deze eerste helft van de competitie op het veld, kunnen we deze wedstrijd ook winnen. We hebben de juiste mensen, de juiste ballen, de juiste instelling en vaak ook nog dezelfde kleur kleding.

Het enige dat ons rest zijn de doelpunten. Zo heeft Frits de afgelopen wedstrijden kritisch geanalyseerd, en we kregen voor deze wedstrijd dan ook mee om lachend, gierend en brullend het veld in te gaan. Ontspan en geniet. Misschien dat we op deze manier eens wat punten kunnen scoren.

We begonnen in ieder geval opgewekt, positief en zonnig aan de wedstrijd. En met enkele minuten hadden we al een verdubbeling van het aantal thuisdoelpunten van voorgaande wedstrijd in onze zak zitten.

Voor de wedstrijd heeft ondergetekende al aangegeven niet goed te zijn in rekenen en alles wat daarmee te maken heeft, maar dit keer was het niet zo moeilijk om de ruststand te onthouden.

We staan namelijk met 4-6 op het scorebord, en nog 30seconden te spelen, als suus een goedbedoelde schouderklop krijgt, die niet lekker valt. In het andere vak wordt gemekkerd dat we beter kunnen afdruipen voor de rust, maar de scheids wil graag toch de tijd volmaken. Een strafworp wordt veroorzaakt en zo gaan we met 5-6 de rust in. Lekker ge voel. Na de rust geconcentreerd starten, aansluiten en doorgaan met scoren! Na nog wat persoonlijke tips, staan we snel weer te ballen in een spannende wedstrijd, die qua doelpunten stroef verloopt in de 2e helft.

En helaas wordt wederom enkele minuten voor tijd de beslissende goal gemaakt door niet-odo. En we weten niet meer aan te sluiten. Helaas hebben we de laatste (thuis)wedstrijd van de eerste helft van het veld, niet met punten af kunnen sluiten, maar we mogen niet ontevreden zijn over ons spel.

Hopen op meer doelpunten en wedstrijdpunten in de zaal! Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Een ieder die reserve zat, bedankt!! en de dames met blessures: sterkte in de komende vrije week!!!

Ik ga niet de volgorde in stand houden voor het schrijven van de stukjes, durf het Mark nog niet aan te doen voor ons te schrijven! Dus Ramoon: ik kan niet onder je uit..

En Marij: je hebt nu een vrije week; genoeg tijd om een roze shirt te kopen!! =)