Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallo,

We moesten vandaag tegen Des. We moesten lekker vroeg vertrekken!
Toen we daar aankwamen was het echt koud! We gingen even inschieten &
we kregen een praatje. Toen moesten we nog even warmlopen enzo.
Toen begon de wedstrijd, het begon al lekker want Sammy en Lotte V. gingen in het
verkeerde vak staan haha xd, Maar daarna ging het wel weer goed en scoorde Daan
een mooie doorloop! Helaas werd het later 1-1. maar toen kwam Bart en die scoorde de 2-1
met een mooie doorloop. We speelden goed, en onderschepten ook heel veel ballen!
Lotte vermeer scoorde ook een hele mooie bal : 3-2. Daarna kwamen Daan & Nikki met
een mooie doorloopbal, en stond het in de rust 5-2 !

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Na een praatje gingen we weer beginnen. We begonnen weer goed en scoorden meteen
de 6-2 door een mooie doorloop van Lotte D. We wisselde weer van helft en gingen verder
met de wedstrijd. De tegenstander maakte ook nog een puntje en daarna Daan ook weer
de stand was toen: 7-3. Intussen waren Lotte D. en Daphne er in gekomen voor Loraine en
Nikki. En weer scoorden wij, nu was het wouter die de 8-4 maakten! Daarna scoorden
Sammy een doorloop bal: 9-4. Nog een paar minuten te spelen, Sammy scoorden een schot
en daarna Lotte D. 11-4.