Excelsior (D) A2 – ODO A1

Door Floor

Hooi allemaal,

Het is nog vroeg maar er mag weer een stukje geschreven worden!

Gister hadden wij onze wedstrijd tegen Excelsior. Pas laat op de middag, half 4 gingen wij richting Delft. Met veel auto's voor spelers, geblesseerde, reserves en supporters. Het zonnetje scheen maar het was erg koud. Meteen inschieten en een praatje van Alex. Ze staan eerste en waren een goede ploeg, maar wij moesten gewoon onze uiterste best doen. Dus om 5 uur gingen we van start. Verdedigend liep het allemaal goed en onderschepte we veel ballen. Al gauw scoorde wij de 0-1, maar Excelsior liet het er niet bij zitten en na een paar aanvallen van hun en ons, stond het in de rust 4-1 voor Excelsior.
Volgens onze trainer ging het verdedigend goed en moeten we zo door blijven gaan. Aanvallend liep het in het ene vak goed maar het andere vak had er moeite mee. Na een paar goede tips gingen we vol goede moed het veld weer in. Het stond gewoon weer 0-0.

Het was weer goed koud, dus even opgang komen was nodig. Na de rust heeft Excelsior en nog 4 gescoord en wij nog 2 mooie doelpunten. Judith en Martijn kwamen er ook nog in maar het lukte ons niet meer om te scoren. We hebben hard gewerkt mijn z'n alle, en volgende keer pakken we ze.
Dinsdag mogen we nog even buiten trainen en dan gaan we weer lekker de zaal in de week erna. Voor de eerste wedstrijd in de zaal, mag Rick een stukje schrijven.