ODO 3 – Vitesse 3 : 1-10

Door Janny

Nee, u leest het goed. Ik ben geen 1-tje of 2-tje vergeten. ODO 3 heeft 11 spelers, die zaterdag allemaal (even) in het veld stonden, en toch werd er maar één heel doelpunt gescoord. Door Lisa, ergens halverwege de tweede helft. Lisa heeft dus een schouderklopje verdiend. De rest staat zich te schamen..

En je gelooft het misschien niet, maar tóch speelden we best goed tegen de nummer twee, Vitesse. De laatste drie tegenstanders – KCC, Dijkvogels en Nieuwerkerk – waren gewoon een slagje beter dan wij, waardoor die briljante aanvallen die we op donderdag bij Simon oefenen niet tot z'n recht kwamen.

En dus deze week Vitesse. Ze staan misschien wel tweede, maar zaterdag waren ze écht niet veel beter dan wij. (Niemand gelooft dat natuurlijk met zo'n uitslag, maar lees maar even verder!)

Na 20 minuten stond er nog maar 0-1 op het scorebord. Het vak van Joyce en Jenk en co had goede, lange aanvallen, met veel schoten en goede afvang. Windkracht 10 maakte voor beide ploegen het scoren lastig. Toen de 0-2 eindelijk viel, dachten wij op de bank dat het vak van Laura en Lisa wel even snel zou scoren. Maar helaas pindakaas, er zat een klepje op de korf, er ruste een vloek op het team, wie weet. Met rust was het 0-4.

Vol thee en goede moed begon ODO 3 aan helft twee. Verdedigend was er geen vuiltje aan de lucht, maar dat scoren hè! Blijft lastig! Korte kansjes, lange schoten, doorlopen, wegtrekballen – kansen genoeg, maar niets viel erin. Het laatste kwartier dan maar een "ach, je moet toch íets doen"-wissel. Ook dat nieuwe vak van Michiel + reservebank liep prima, maar er viel niets in.

We hebben nu dus maar afgesproken dat ODO 3 een echte 'zaalploeg' is. Op 30 oktober gaan we lekker warm en windstil oefenen tegen onze vrienden van Deetos-Snel-Volhuis. Ik beloof dat we dan méér doelpunten gaan maken dan afgelopen zaterdag!