ODO C2 – ONDO (G) C3   8-2 KAMPIOEN!!

Door Fabienne

heren dames
– Fabienne 3 gescoord – Laura 2 gescoord
– Anne                               – Celine 2 gescoord
– Rianne                           – Wilianne
– Judith                              – Marijn 1 gescoord
– Vera
reserves: Vera poot en Elize den oudste
het spijt me heel erg, want alle doelpunten gingen super snel achter elkaar ik weet niet meer de volgorde
van wie er scoorde..

Het grote moment was aangebroken………de kampioenswedstrijd! we moesten tegen ONDO, waar we de vorige keer 5-2 van hadden gewonnen. "maar dat betekende nog niets.." zeiden de trainsters. Het was prachtig weer en de wedstrijd moest beginnen maar het veld moest nog opgezet worden en de tegenstanders moesten nog komen. snel hebben we het veld opgezet en we konden gaan inschieten en opwarmen. nog een snel praatje en we konden beginnen!
Kort na het start schot werd er gescoord door ODO! het stond 1-0 en we speelden verder na goed overgespeeld te hebben en goed geplaatst te hebben scoorde ODO er weer een en we konden gaan wisselen. ONDO had ook veel kansen net zoals wij, maar ONDO had steeds pech de bal ging er niet in! dat zorgde wel voor spanning. Maar natuurlijk konden wij ze aan want wij scoorden er gewoon nog 1 en het stond 3-0! Fabienne werd gewisseld voor Vera. De eerste helft was bijna afgelopen, maar dat weerhield ons niet om minder te gaan scoren, want we gooiden er lekker weer 1 in. 4-0. Maar toen gebeurde er iets vreselijks na veel strafworpen en vrije ballen van de tegenstander (die er niet in zaten) was er weer een strafworp aan de beurt! en ja je raad het al: ze scoorde! 4-1.
Ondanks dat hadden we weer energie en scoorden we er een net voor de rust! 5-1!
-Rust-
De tweede helft ging echt razend snel voorbij. Floor moest weg en kon met een gerust hart haar eigen wedstrijd spelen. Elize en Vera P mochten erin voor Celine en Wilianne en we scoorden er gewoon weer 2! 7-1. Het werd niet eens bijzonder meer. Fabienne werd gewisseld voor Anne. Maar jammer genoeg door weer een strafworp scoorde ONDO de 9-2. Maar gek genoeg waren we niet echt bang dat we zouden verliezen, want snel genoef scoorde we gewoon weer de 8-2!! en kort daarna was de wedstrijd afgelopen. en we wisten WE ZIJN KAMPIOEN! We werden gehuldigd en natuurlijk was er champagne, we zten helemaal onder. Nadat we de taart hadden gegeten gingen we gerust naar huis en dinsdag mogen we lekker zelf de training verzinnen en voor Floor is een verrassing! muhaha.. xxx.Fabienne 

ps. de volgende die een stukje schrijft is Marijn of iemand die zelf wil.