Door Monica

Heey meiden,

Ja ik weet het een weekje te laat, maar met als voordeel dat er deze week wel een stukje in staat.

De wedstrijd tegen Achilles B3

De eerste helft verliep niet helemaal vlekkeloos, er werden redelijk wat fouten gemaakt en dat was wel jammer. Aan de andere kant vind ik dat we het  best nog goed voor elkaar gekregen hebben, want mensen wat een rotweer!

Toch hebben we in deze helft nog drie doelpunten gemaakt, maar jammer genoeg vier doorgelaten.

We gingen de rust in met 3-4.

Nu werden Laura en Anne gewisseld voor Lotte en Nikki, overigens nog heel erg bedankt dat jullie bij ons hebben ingevallen!

Na een redelijk lange rust gingen we er voor de tweede keer tegenaan en natuurlijk zat ook nu het weer niet mee. We hebben in de tweede rust wel veel beter gespeeld en de bal ging ook veel sneller van het ene naar het andere vak, door de tip van Sanne dat de aanval de bal moest laten gaan, zodat de verdediging de bal snel weer naar het aanvalsvak kon spelen.

Helaas hebben we de tweede helft niet meer gescoord en Achilles nog wel twee doelpunten, dat was wel jammer, zo eindigde de wedstrijd met 3-6.

Afgelopen zaterdag hadden we jammer genoeg geen wedstrijd, maar we kunnen ons wel extra goed voorbereiden op de wedstrijd van volgende week tegen SEV B1, uit in Leidschendam. Persoonlijk heb ik nog nooit van ze gehoord, maar we gaan natuurlijk winnen!