Dijkvogels E1 – ODO E1   1-1

Door Rick en Rob

De thuiswedstrijd hadden we met 4 – 0 gewonnen, dus we waren benieuwd of het vandaag 'net' zo gemakkelijk zou gaan. Rosalie en Marieke waren er vandaag niet bij. Al gauw bleek dat het niet zoals vorige week zou gaan. Jullie hadden het moeilijk om de bal van de verdediging naar de aanval te krijgen, en in de aanval werd de bal al heel snel weer verspeeld aan Dijkvogels. Zij speelden net iets fanatieker.

In de verdediging hebben sommige van jullie nog steeds moeite om tussen de tegenstander en de paal te gaan staan (en met de billen naar de korf!). Als je wel zo gaat staan, zie je niet alleen je tegenstander, en wat hij/zij gaat doen, maar je kunt er ook op reageren. En als je dichter bij de paal staat dan de tegenstander, dan heb je altijd een voorsprong! Ook kun je de bal in de gaten houden. Toch kwamen we op een 0 – 1 voorsprong, na een hele mooie aanval, en goed afgemaakte doorlopbal. Er kwamen nog meer kansjes, maar door het vele balverlies ging het spel heen en weer, en kreeg ook Dijkvogels kansen, en niet de minste! Uiteindelijk scoorden zij met een ver schot, en in deze stand kwam geen verandering meer. Volgende week tegen Die Haghe!!

 

Let op (ook voor de ouders): als je op de training tegen Rick of mij zegt dat je niet kan spelen, dan is dat natuurlijk prima, dat horen we graag! Echter, je moet altijd afschrijven bij het wedstrijd-secretariaat!! Het wedstrijdssecretariaat (Monique van der Meijs) regelt alle wedstrijdzaken.

 

 

Als je niet kan trainen, graag even een belletje naar Rob, 06-13717049

 

 

Tot woensdag op de training!!

 

Rick en Rob