ODO A2 – De Meervogels A4

Door Serena

Hallo teamgenootjes. Vandaag mochten wij onze 2e wedstrijd van de competitie gaan spelen. Om deze wedstrijd te spelen moesten we naar Excelsior in Delft. Eenmaal aangekomen ging iedereen zich omkleden en kregen we een praatje van Alex. Omdat er op het kunstgras van Excelsior al een wedstrijd bezig was mochten wij op het kunstgrasveld van DKC. Het was een warme dag, dus warm om een wedstrijd te spelen. We begonnen de wedstrijd stroefjes. Bij de aanval rende we teveel en maakten we te weinig kansen. Als we kansen maakten gingen ze er niet in. We kwamen eerst op een achterstand van 2-0. Daar lieten wij het natuurlijk niet bij zitten en maakte er 2-2 van. We gingen de rust in met 3 -2 voorsprong. Na een peptalk van Alex begonnen we weer aan de 2e helft. De 2e helft ging al een stuk feller. De aanvallen werden beter en we maakten meer kansen. Uiteindelijk hadden we een voorsprong van 3 – 5. De laatste 10 minuten kwam Bart erin voor Jacco en Maaike kwam erin voor Serena. We hadden dus weer 2 fitte mensen in het veld staan. Uiteindelijk hebben we de wedstrijd gewonnen met 5 – 9. De punten konden we weer mee naar huis nemen. Zoals iedereen al weet gaat Marijn 4 maanden vrijwilligers werk doen in Ghana. We zullen dus 4 maanden lang met een dame minder zijn. Marijn zal 15 september in het vliegtuig stappen. We wensen haar heel erg veel succes en plezier toe. Het volgende stukje mag geschreven worden door Nathan. We spelen dan thuis tegen Meervogels A4 om 17.00. x Serena