Eindstand ODO WK Pool 2010

Door Jannes

Tot afgrijzen van Van G. leek het er lange tijd op dat Teun onbedreigd op de overwinning afging in de WK Pool, in de poulefase nam hij grote afstand van de concurrentie. In de knock-outfase kroop de concurrentie echter langzaam dichterbij. Voor de finale stond Teun (die Oranje als wereldkampioen had voorspeld) nog op de eerste plek, maar werd op de hielen gezeten door verschillende mensen met Spanje als winnaar.

Helaas voor Teun kwam Oranje net tekort in de finale en werd hij in de laatste wedstrijd alsnog van de eerste plek gestoten. Waarschijnlijk was Van G. de enige Nederlander die juichte bij de goal van Iniesta.
Het was uiteindelijk Suus die met de overwinning aan de haal ging, voor Ronald vd End en Sanne de Raadt. Teun eindigde op de vierde plek, voor André Buitelaar:

1. Suus – 273 punten
2. Ronald – 269 punten
3. Sanne – 267 punten
4. Teun – 266 punten
5. André – 260 punten

Ondanks de twee vrouwen op het podium, werd de strijd der seksen ook dit toernooi weer afgetekend gewonnen door de mannen met een gemiddelde van 215,20 punten. De vrouwen kwamen gemiddeld tot 203,95 punten.

Verder nog het vriendelijke verzoek aan de mensen die hun inschrijfgeld nog niet betaald hebben, om dit op korte termijn alsnog even te doen! Prettige vakantie allemaal en tot over twee jaar bij de ODO EK Pool 2012!