Senioren beginnen goed aan zaalseizoen

Door Thijs

Zaterdag was voor bijna alle ODO-teams de start van de zaalcompetitie. Bij de senioren wisten zowel ODO 1, 2, 3 als 4 hun wedstrijd winnend af te sluiten.

ODO 1 speelde thuis tegen Nieuwerkerk. ODO had het zwaar tegen deze sterke tegenstander. ODO wist nog wel op een 1-0 voorsprong te komen, maar daarna waren het de bezoekers die steeds aan de goede kant van de score bleven. Tien minuten voor het einde van de wedstrijd leek Nieuwerkerk de wedstrijd definitief te beslissen toen het op een 10-13 voorsprong kwam. ODO toonde echter veerkracht en wist de achterstand goed te maken. In de slotfase van deze spannende wedstrijd wist ODO zelfs de winst te pakken. Met 16-15 pakte ODO de eerste punten van dit zaalseizoen.
ODO 2 had het lastig tegen het ervaren KVS 5. De beginfase van de wedstrijd was voor de Scheveningers. ODO kwam pas laat in de wedstrijd goed in haar spel. Met name het laatste deel van de wedstrijd speelde ODO aanvallend sterk en trok de wedstrijd naar zich toe: 13-9 was de einduitslag.
ODO 3 had een makkelijke avond. &#39s Avonds laat werd er in Voorburg met 13-23 gewonnen van VEO 4.
ODO 4 speelde een degelijke wedstrijd tegen Avanti 5. Het vierde kwam nauwelijks in de problemen en kon de wedstrijd makkelijk naar zich toe trekken. Uiteindelijk wonnen zij de wedstrijd met 9-5.
ODO A1 startte slecht tegen ALO A1 en keek na tien minuten al tegen een 1-6 achterstand aan. Daarna kwam ODO wat beter in haar spel, maar kansen op aansluiting waren er niet echt. A1 verloor met 4-9.