ODO 1 verliest van Maassluis

Door André

ODO 1 verliest van Maassluis. In een wedstrijd waarin de beide verdedigingen overheerste kon ODO tot 9-9 in de tweede helft bijbenen. Maassluis pakte door vier snelle doelpunten op rij de voorspong en zou deze niet meer afstaan. Uiteindelijk werd een 15-11 eindstand bereikt.

ODO 2 is er niet in geslaagd om uit te lopen op concurrent Dijkvogels. ODO 2 leek nog goed terug te komen van een achterstand, maar helaas scoorde &#39De Dijk&#39 in de laatste minuten de beslissing
ODO 3 wint van koploper VEO. Voor VEO was dit pas de eerste verliespartij dit zaalseizoen. Door deze overwinning is de voorsprong van VEO nog slechts 1 punt op ODO. Alle kansen dus nog op een kampioenschap voor ODO 3.
ODO 4 Het vierde speelde in de Hofstede, na een spannende eindfase gelijk tegen Avanti.
ODO 5 kreeg concurrent Excelsior op bezoek. De uitwedstrijd eindigde nog in een gelijkspel. De winnaar van deze partij maakt een grote kans om het kampioenschap te pakken. En winnen dat deed het vijfde. Na een goede eerste helft (7-2) en een wat moeilijke tweede stond er 10-7 op het bord.
ODO 6 speelde tegen HKV/OE 10 en won zoals gewoonlijk ruim. Het zesde kwam nog wel achter met 0-1, maar liet daarna niks heel van de tegenstander: 20-6 was het resultaat. Het zesde gaat nog altijd ruim aan de leiding in de poule.
ODO A1 speelde in Den hoorn tegen de concurrent DES A1, na een zwakke eerste helft was de ruststand 2-3. De tweede helft kwam ODO iets beter in het spel en won met 7-4. De A1 staat nu samen met Valto A1 aan kop.