Berichten van de KNKV

Door André

Deze week
– Indeling voorjaarscompetitie senioren breedtesport geplaatst
– Oefenwedstrijd Nederlands team
– Meer informatie regelgeving Jeugdkorfbal
– SMS-dienst korfbaluitslagen gestart
(Bron: KNKV)

Indeling voorjaarscompetitie senioren breedtesport geplaatst

Inmiddels is op de website ook de Definitieve Indeling voor de voorjaarscompetitie 2005 van de senioren breedtekorfbal geplaatst op de site van de KNKV. De jeugd was al eerder geplaatst.

Oefenwedstrijd Nederlands team

In de voorbereiding op de dubbelinterland oefenen de Nederlandse selecties traditiegetrouw tegen Leidse selecties. Maandag 31 januari is het zover. Om 20.30 uur speelt Oranje in de Vijfmeihal in Leiden tegen een Leidse selectie. Voorafgaand aan deze wedstrijd oefent de juniorenselectie om 19.00 uur in dezelfde hal tegen een Leids team. Beide selecties sluiten de woensdag 2 februari de oefencampagne af met een training in de Ovvo-sporthal te Maarssen.

Meer informatie regelgeving Jeugdkorfbal

Omstreeks 1 februari zal het Algemeen Bestuur de verenigingen nader informeren over de voorstellen voor regelgeving jeugdkorfbal. De voorbereidende werkgroep buigt zich op dit moment nog over een aantal reacties. De voorgestelde leeftijdsaanpassing lijkt op een zeer grote meerderheid te kunnen rekenen. Het KNKV adviseert de verenigingen om nu al rekening te houden met de mogelijkheid dat de leeftijdsgrenzen met ingang van het nieuwe seizoen kunnen worden aangepast.

SMS-dienst korfbaluitslagen gestart

Er is een SMS-dienst gestart waarbij men zich kan abonneren op uitslagen van korfbalwedstrijden. De bedoeling is dat circa 1 uur na afloop van de wedstrijden abonnees op hun mobieltje de uitslagen van de club of poule waar zij zich op hebben geabonneerd, ontvangen. Het KNKV(en ODO red.) is niet betrokken noch verantwoordelijk voor deze dienst. Meer informatie op www.smskorfbal.nl.