ODO 5 HERSTELT ZICH TEGEN WION 7!

Beste lezer,

In afwezigheid (geen probleem uiteraard) van de drukbezette razende reporter oefende ODO 5 tegen WION 7 afgelopen 17 november 2018. Onder leiding van scheidsrechter Poot zocht ODO 5 naar herstel. Vorige wedstrijd werd immers ruim verloren met slechts 4 doelpunten voor ODO 5. In WION 7 vond ODO 5 een ideale oefenpartner. Korte termijn doelstelling van coach Bram was meer dan 4 doelpunten scoren. Lange termijn doelstelling om een leuke wedstrijd neer te zetten met ruimte voor ”eigen initiatieven en experimentjes”.

Wederom was het Suzan die de nul van het scorebord afschoot. Het bleef ook niet bij deze enige treffer. Echter liep ODO 5 qua score wel achter de feiten in de eerste helft. Gelukkig werd vlak voor het gaatje gedicht. De kleedkamers werden opgezocht met een 9-9 ruststand. Korte termijn doelstelling behaald!

Tweede helft begon ODO 5 goed. De voorsprong werd gepakt en niet meer weggegeven. Gedurende de tweede helft veel verschillende doelpuntenmakers. Eindstand 17-14. ODO 5 toonde meer in haar mars te hebben dan vorige week. Met nog één week te gaan voor de competitie lijkt ODO 5 langzamerhand in vorm te geraken. Dat is maar goed, want volgende week is het voor het ‘echie’. Plaats van handeling is De Hofstede om 16:10 uur tegen DES 8.