ODO F4 – Twist f4

Vanmorgen speelden we voor het eerst met de F4, voor veel van deze kanjers was het de eerste wedstrijd. Iris, Frederique en Fleur mochten na meetrainen op het veld, nu eindelijk een wedstrijd spelen. We oefenden tegen Twist en wat was onze tegenstander al groot! Jullie deden het super goed. Er werd keihard gerend om de bal te pakken, het lukte al best goed om je eigen tegenstander in de gaten te houden en deze te verdedigen. Ook werd er soms een harde bal er overheen gegooid en een naam geroepen waardoor we snel naar de andere kant van het veld konden om proberen te scoren.

In de eerste tien minuten scoorde Mees 1-0 wat waren we blij, helaas scoorde Twist vrij snel daarna 1-1 en dat bleef het tot de rust. Na de rust hadden we beste veel kansen, er werd veel geschoten en het lukte om soms de bal af te vangen en dan probeerde een ander weer te schieten. Helaas rolde de bal er niet in en verloren we met 1-2. Ondanks dat we verloren hebben, hebben jullie een onwijs goede wedstrijd gespeeld.

Frederique & Fleur hebben keihard gerend om heel veel ballen te onderscheppen, soms zelfs van elkaar. Ga zo door meiden! Iris hield haar meisje heel goed in de gaten met verdedigen en had een mooi schot, helaas op de verkeerde paal. Bas die op het veld al tien minuten had gespeeld, probeerde ballen te onderscheppen en begreep al goed wat er van hem werd verwacht. Roos & Mees konden een lekker potje mee spelen in de zaal na het veldseizoen.

Ik heb zin in het zaalseizoen. Komende zaterdag gaan we Sinterklaas verwelkomen, de week erna gaan we naar ONDO. Veel plezier met trainen, tot over twee weken!