ODO F1 – Valto F1 (13-2)

Zaterdag stond de eerste wedstrijd tegen Valto op het programma. Ik had al veel geluiden gehoord als: O we gaan makkelijk winnen. Maar tegen KCR (waarmee valto samen op de laatste plek in de poule staat) ging het ook helemaal niet zo makkelijk. Dus voor de wedstrijd spraken we af om goed samen te spelen, niet voor eigen kansen te gaan, maar juist kijken of we ook iemand anders tot scoren kunnen laten komen. Dat hebben jullie erg goed gedaan! Mooi om te zien hoe goed jullie je best doen om samen te spelen! Na 10 minuten stond het 4-0! De 2e 10 minuten was helaas wel weer erg rommelig en werd er veel door elkaar gelopen. Ook werden er weer heel veel ballen onderschept, maar direct weer in de handen van de tegenstander of over de zijlijn gegooid. Dus bij rust, toen het inmiddels 6-1 was geworden, spraken we af om rustiger te gooien en goed vrij te lopen. In de derde 10 minuten ging vooral het vrijlopen wat beter, maar werd er helaas niet zoveel gescoord, 8-1 na 30 minuten. Juliette schrok weer een beetje wakker nadat ze de 9-1 had gescoord. Met onder andere een hele mooie doorloopbal van Duncan eindigde de wedstrijd in 13-2! Iedereen gescoord (+ een radslag van Minke)!
Volgende week Fortuna, dan moeten we iets minder fouten maken en hopelijk wordt het dan weer zo’n leuke wedstrijd als de vorige keer! (en maar geen kinderfeestjes meer doen op vrijdag 🙂 )