Korbis A1 – ODO A1 (12-13)

Deze zaterdag mochten wij spelen in Waddinxveen, tegen korbis A1. Wij kregen te horen van erna dat dit een lastige pot zou worden. Ondanks dat gingen we toch vol goede moed de wedstrijd in. We begonnen met een kleine achterstand, maar als snel kwamen we terug. In de laatste minuut voor rust werd er nog gescoord en kwamen wij op een kleine voorsprong van 4-5. In de tweede helft kwamen wij op een voorsprong van 7-12, maar korbis kwam terug. Vlak voor het einde stond het 12-13. Uiteindelijk hebben wij de wedstrijd terecht gewonnen met 12-13. Volgende week gaan we weer met even veel plezier de wedstrijd tegen Excelsior tegemoet, en nemen we de punten weer mee naar Maasland. Ik heb er weer alle vertrouwen in!