ODO 2 – TOP (A) 3

Na vorige week een goede pot te hebben gespeeld tegen Kinderdijk 2, die helaas wel verloren ging, mochten we deze week aantreden tegen TOP (A) 3. Met Thijs op de plaats van Michiel startte we de wedstrijd. De wedstrijd brak gelijk open met een sterk begin van beide ploegen, wat leidde tot een 4-4 stand na zo’n 10 minuten spelen. Hierna kwam TOP op een 4-7 voorsprong, gelukkig hebben ze daar niet zo lang van kunnen genieten want binnen een paar minuten stond het alweer gelijk. Door een schot van Moerman wisten we even op voorsprong te komen, maar TOP pakte het vanaf hier ook weer op wat resulteerde in een 10-11 ruststand. Na de rust wisten we het TOP knap lastig te maken om tot scoren te komen en tegelijkertijd wisten wij de korf wel te vinden. Met onder andere een schitterende doorloopbal van Thijs wisten we een ruime voorsprong te creëren: 18-13. Helaas hebben we hier niet lang van kunnen genieten, want binnen 2 minuten had TOP er alweer 3 inliggen waardoor de spanning gelijk weer terug was. Waar we in het eerste deel van de tweede helft nog makkelijk de korf konden vinden, lukte dat in het tweede deel een stuk minder. TOP kwam hierdoor beetje bij beetje dichterbij en kwam een minuut voor tijd zelfs op gelijke hoogte. In die laatste minuut kregen beide ploegen nog een aantal aanvallen waarin TOP die beter uitspeelde dan ons en zo een strafworp versierde. Eindstand 19-20 voor TOP. Heel erg zonde, maar we mogen als ODO 2 ondanks de nare nasmaak heel tevreden terugkijken op deze wedstrijd! We hebben er met z’n alle voor geknokt en een hele goede wedstrijd gespeeld! Volgende week mogen we afreizen naar Zeeland waar we niet alleen een goede pot zullen spelen, maar ook de punten mee zullen nemen!