Eind en nieuw begin

Afgelopen weekend was het echte officiële laatste weekend van het seizoen 2023-2024. Met een aantal fantastische zaken, ten eerste het tentenkamp (zeer geslaagd), ten tweede het beachkorfbal toernooi mogelijk gemaakt door Smaak & Meer en ten derde mooi weer. Al met al dus een mooi slotstuk op een mooi en bewogen seizoen. Het leidt te ver om alle teams hier te bespreken, maar we hebben een aantal top prestaties gezien. Van de senioren tot en met de F-jes. Net als ieder seizoen, maar ook net weer iets anders. Voor mij blijft korfbaltechnisch het hoogtepunt van het seizoen de prestaties van ODO 1 in de zaal. Maar kies vooral uw eigen hoogtepunt uit! Ook opvallend in het afgelopen seizoen is dat met name de afgelopen weken er een vrij groot aantal nieuwe jonge leden bijgekomen zijn. Dat is heel goed nieuws. Naast alle uitdagingen die we ook als vereniging hebben valt en staat het uiteindelijk bij goede instroom van nieuwe korfballers of misschien beter korfballertjes.

Komende weken is het voor velen wat rustiger met ODO. Dat is maar goed ook want het was de afgelopen periode erg hectisch. Met de competitie en alle andere (leuke maar drukke) bezigheden. Maar stilstaan, nee dat doen we eigenlijk niet meer bij ODO. We blijven met diegene die dat willen de komende periode gewoon 1 keer per week door trainen, geef je gerust op, de eerste keer was erg leuk. En de TC is natuurlijk ook nog druk met de opstellingen, de nazorg van die opstellingen, de coaches en trainers voor volgend seizoen. Dus we zijn er nog niet helemaal en het nieuwe seizoen staat alweer om de hoek.

Rest mij feitelijk namens het bestuur iedereen een hele goede vakantie toe te wensen. En vooral alle vrijwilligers van het afgelopen seizoen van harte te bedanken voor de inzet voor de club. Zonder die inzet zou het lastiger worden. Sterker nog een vereniging zonder vrijwilligers heeft geen overlevingskans. Kortom, bedankt

Namens het bestuur,

Erik Passchier