Eerste bericht over nieuwe shirts voor het nieuwe seizoen

Zoals al eerder gemeld heeft ODO een nieuwe hoofdsponsor: Blue10.  We hebben onlangs afscheid genomen van BVB, onze oude sponsor. Het betekent dat alle uitingen van BVB zullen verdwijnen en we straks overal het logo van Blue10 gaan zien. Het betekent ook dat de shirts met het BVB-logo vervangen moeten worden door shirts met het Blue10-logo.

Wat betekent dit voor ons?

ODO is een vereniging waarbij ieder een eigen persoonlijk shirt heeft wat met korting gekocht kan worden. De sponsor betaalt het grootste deel van dit shirt (ongeveer 60%). Nu we een nieuwe sponsor hebben, zullen we ook elk een nieuw shirt moeten kopen met het nieuwe Blue10-logo. De prijs van een shirt is normaliter € 20. Wij bieden het shirt straks aan voor de helft van de prijs bij inlevering van het oude BVB-shirt, dus € 10 per shirt. Deze kortingsactie geldt ook voor de inloopshirts.

Wij willen dit proces van aanschaf van nieuwe shirts zo snel mogelijk in de laatste weken van augustus en de eerste week van september laten plaatsvinden, zodat iedereen op de eerste competitiedag, zaterdag 7 september, in het nieuwe shirt speelt.

Wanneer kunnen de nieuwe shirts worden aangeschaft?

Mid-augustus zal via de bekende kanalen bekend gemaakt worden wat een aantal vaste tijden zijn waarop ook kleding gekocht kan worden. Denk dan even aan zaterdagen of op trainingsavonden. Hier zullen we dus later op terugkomen, voor specifiekere tijden. Mocht je alvast eerder een shirt willen kopen, dan kun je vanaf 12 augustus via een bericht naar kledingcommissie een afspraak maken met de kledingcommissie.

Wat gebeurt er met de oude shirts?

De oude shirts worden aan een aantal goede doelen gegeven. Zo hebben wij ook de oude schoolkorfbalshirts geschonken aan een projecten in Brazilië, Indonesië en Kenia. Nu zullen de shirts aan projecten in Kenia, Ghana en Roemenië worden geschonken. Zorg dan ook dat de kleding gewassen en schoon is bij inlevering.

Over de trainingsjacks en tassen zullen we jullie later berichten.

We hopen op jullie medewerking, zodat we in het eerste speelweekend allemaal in hetzelfde Blue10-shirt kunnen spelen.

Het bestuur