Gatenkaas en gaten vullen met leuke evenementen

De veldcompetitie werd dan eindelijk ‘afgetrapt’ en wel direct met een heerlijk zonnetje en dito temperatuur.

De ODO accommodatie ligt er weer mooi bij en al vroeg zaten/liepen er spelers en toeschouwers zich te koesteren in deze warme meevaller. De wedstrijden thuis en uit werden helaas overwegen verloren, met slechts een enkele groene uitslag. Er was wel winst voor ODO 1, dat een belangrijke uitwedstrijd tegen Phoenix op een zeer volwassen en beheerste manier wist om te zetten in een dik verdiende overwinning; ook een leuke ruime overwinning van ODO 3 tegen een jong Valto 3, en evenzo wist ODO 4 tegen Fluks 3 ‘ruim’ te winnen. ODO A1 liep een groot deel van de wedstrijd achter de feiten aan maar wist uiteindelijk toch een gelijkspel af te dwingen tegen De Meervogels. Tenslotte wisten ook ODO D2 en ODO F1 hun wedstrijden ruim te winnen!

De competitie is dan wel begonnen, maar het programma (deze wordt landelijk opgesteld door het KNKV, en wordt jaarlijks een jaar van te voren gepubliceerd) vertoont gelijkenis met een gatenkaas. Deze gaten in de kaas/het programma worden opgevuld met evenementen bij ODO en/of daar buiten…

Leest U even mee:

Zaterdag 13 April is vrij (i.v.m zaalkorfbal finale, waar wij met circa 60 vooral jeugdige ODO -ers met de bus naar toe gaan!)

Vrijdag 19 april disco voor de jongste jeugd

Zaterdag 20 April wordt er weer competitie gespeeld

Zaterdagen 27 April en 4 Mei zijn vrij (i.v.m. mei vakantie)

Zaterdag 11 Mei wordt er weer competitie gespeeld

Het weekend van 17-20 Mei (Pinksterweekend, waarin we met circa 60 jeugdigen en 14 vrouw/man leiding op kamp naar Rucphen gaan!)

Zaterdagen 25 Mei, 1 Juni, 8 Juni wordt er voor het eerst op een rij 3x competitie rondes gespeeld

Vrijdag 31 Mei organiseert ODO het SchoolKorfBal toernooi voor de Maaslandse basisscholen, op dit toernooi verwachten we circa 200 deelnemers! 

Van 3 t/m 6 Juni wordt de Avond4daagse gelopen in Maasland….

En 12 t/m 15 Juni is Maasland in rep en roer tijdens Sport & Spel….Gelukkig is dit laatste evenement nu eens niet strijdig met een korfbal competitie programma

Op 15 Juni spelen nog een 2-tal teams een competitie wedstrijd

Op 21/22 Juni is het ODO tentenkamp voor de jongste jeugd….

En op 22 Juni in de middag is het tijd voor het ODO beach korfbal toernooi!

U ziet…genoeg te doen in en om de velden/Maasland. We gaan een sportieve, leuke en gezellige periode tegemoet!

Nb. Zit je zelf (of je zoon/dochter) in een ODO team, kijk nog even goed naar de competitie planning? De speelzaterdagen zijn schaars en de wedstrijd secretaresses hebben het er druk mee om alles goed te regelen. Mocht je onverhoopt niet beschikbaar zijn, meld het z.s.m. bij het wedstrijdsecretariaat!

 

Namens het bestuur,

Rob van der Hak