Van het bestuur

Hopelijk heeft iedereen een fijn en gezellig Paasweekend gehad? Na een wedstrijdje (of twee, of drie?) oefenen, mogen we zaterdag weer voor ‘het echie’ aan de gang. Toch altijd net wat leuker als er punten te verdelen zijn. Hopelijk wil het lenteweer zich dan ook een beetje gaan vertonen, want het houdt nog niet over zogezegd. Gelukkig blijft het wel wat langer licht inmiddels, dat helpt ook bij het voorjaarsgevoel. Met mooi weer zitten we ook graag buiten. En dat kan op ons mooie ODO terras binnenkort aan 2 gloednieuwe picknicktafels! Met dank aan Stichting ODO accommodaties, Simon, Kees en Roald die dit met elkaar hebben mogelijk gemaakt én Buitelaar Metaal dat het onderstel heeft gemaakt. We hopen op veel zitplezier op deze mooie, duurzame tafels en banken, maar dat zal wel goedkomen. De picknicktafels zijn vrijwel altijd bezet, een populaire plek om gezellig met je team een drankje en praatje te doen. Ze passen ook nog eens heel mooi in het gehele plan van de vernieuwde buitenruimte bij ODO.

           

Na het eerste competitieweekend is er al meteen weer een vrij weekend in verband met de korfballeague zaalfinale. Vanuit ODO gaan we zaterdagmiddag 13 april met een Nooteboom-bus vol enthousiastelingen naar Ahoy om daar de finale van de jeugd en de senioren te aanschouwen. Een leuke belevenis.

De kampinschrijving is inmiddels gesloten. Super leuk dat we met zo’n 60 kinderen vanuit de A t/m de D met Pinksteren naar Rucphen vertrekken om daar een fantastisch weekend met elkaar te beleven. De leiding is druk bezig met alle voorbereidingen, dus het gaat weer een feestje worden.

Als laatste wil ik nog even op dit berichtje wijzen. Lees het even door, zodat we met elkaar weten wat er van ons verwacht wordt in de kantine en bij het afsluiten. Dank jullie wel!

Hartelijke groet namens het bestuur,

Barbara