Een geweldig feest!

Gisteren hebben we het zaalseizoen afgesloten met een knalfeest. Vorig jaar hebben we eenzelfde feest gevierd toen ODO 1 knap promoveerde naar de 1e klasse en dat smaakte naar meer. Het was zo mooi om te zien hoe jong en oud samen feest vierden en dat is ook belangrijk voor een vereniging en haar leden. Daarom hebben we dit gisteren nog eens overgedaan en dat willen we er graag inhouden bij het afsluiten van het zaalseizoen.

Er was gisteren ook reden voor feest. Laten we beginnen om het kampioenschap van ODO D1 te noemen. Die werden gisteren als enige team in deze zaalcompetitie knap kampioen na een overwinning van 8-1 op Meervogels. Dit leuke meidenteam heeft een hele mooie prestatie in de zaal neergezet. Uiteraard werd dit kampioenschap gevierd met taart, medailles en een toespraak. Gefeliciteerd D1.

Daarnaast heeft ODO 1 in de zaal, ondanks het nipte verlies gisteren tegen Swift, een prachtige reeks in de zaal neergezet. Daarmee weten zij hun plek in de 1e klasse in de zaal ruim te behouden en daar zijn wij natuurlijk trots op. Spelers en staf gefeliciteerd.

Dus nog even terug naar het feest van gisteravond. Tot in de laatste uurtjes is er bijgepraat, gedanst, gezongen en gesprongen (op tafels).  De sfeer was geweldig. Iedereen bedankt voor de aanwezigheid en gezelligheid. Dat we op deze manier met jong en oud feest kunnen vieren, is veel waard. Eva en René van Sjee René (en het personeel) dank voor de goede zorgen. Tevens dank aan Re-Ligt voor het wederom verzorgen van de muziek (vorige week ook al op het feest voor de A en B jeugd).

Deze week beginnen we weer met buiten trainen. De komende weken zijn er voor een aantal teams oefenwedstrijden. Op zaterdag 6 april begint de veldcompetitie. Met de veldcompetitie beginnen ook diverse vrijwilligersactiviteiten buiten weer, zoals de velddiensten, grote schoonmaak en de bardiensten. Ik wil iedereen nog even wijzen op het nieuwe beleid voor de barbezetting. Vanwege teveel gaten in de barbezetting is besloten om alle ouders (1 ouder per kind) in te zetten voor bardiensten (net zoals bij rijbeurten en bij zaalwacht).  Binnenkort kan iedereen zijn voorkeur opgeven. Zie ook -> https://www.odomaasland.nl/2024/03/08/nieuw-beleid-bardiensten/

Aanstaande vrijdag en zaterdag (22 en 23 maart) is de uitlevering van alle potgrond bestellingen. Een grote operatie die logistiek heel wat voorbereiding vraagt. Maar door de jarenlange ervaring is het ook een geoliede machine geworden. Het enige wat nog zou helpen is extra handen van vrijwilligers die kunnen sjouwen. Vele handen maken licht werk, dus heb je nog een paar uurtjes over aanstaande vrijdag en/of zaterdag, meld je dan aan om te helpen sjouwen.  Aanmelden kan bij Pien (graag via app, 06-14645544).

Iedereen een goede week gewenst en tot ziens op het veld.

 

Namens het bestuur, Laura van der Vaart