Weidevogels D2 – ODO D2

Weidevogels D2 – ODO D2

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen Weidevogels D2 op het programma. De thuiswedstrijd werd met 2-3 gewonnen door Weidevogels. Die wedstrijd ging erg gelijk op. Vandaag dus een mooie gelegenheid om dit recht te zetten.

Voor de wedstrijd werd de vloer van de Sporthal Rijneveen goed bestudeerd. Er lagen veel lijnen en de middellijn alleen had wel vier verschillende kleuren. Opdracht 1 was dus om binnen de kleurrijke lijnen van het speelveld te blijven.

Sven en ik hebben veel goede en leuke acties gezien in de wedstrijd. Er waren kansen genoeg en over het algemeen werd er goed verdedigd. Ook werd er maar 1x met bal de middellijn overgestoken. De wedstrijd viel helaas ook vandaag qua uitslag niet onze kant op. Als je niet scoort kun je ook niet winnen. De wedstrijd gaf ons veel nieuwe inzichten en inspiratie voor komende trainingen.

Op naar de thuiswedstrijd volgende week tegen de nummer 1 van de competitie KCR. Niks te verliezen en laat vooral zien hoe jullie individueel en als team gegroeid zijn 💪🏻.

Groeten van twee trotse coaches