Die Haghe E4 – ODO E1

Die Haghe E4 – ODO E1

 

Vandaag mochten we met “onze” meiden op wereldreis, met zijn allen in 1 auto, helemaal naar het verre Den Haag in het MEGA Zuiderpark complex. De meiden waren al onder de indruk van het enorme pand maar al helemaal toen Tamar de grote hal liet zien waar zij vroeger speelde, dat wilden zij ook wel. Nog eventjes oefenen dames!

 

Dit keer begonnen we de wedstrijd met een handicap (want we zijn zonder Jordy en Marjanneke) maar ook mét nieuwe aanwinsten. Vandaag kwam Tamar een keertje terug als coach en mochten we Joyce lenen van de F1. Of zoals de meiden ze noemden: De Gillende Keukenmeiden. Maar ook dat klopte wel aardig want Tamar is vroeger in het echt een gillende keukenmeid geweest en voor Joyce deden de tegenstanders hun oordoppen in dus dit beloofde nu al een goede wedstrijd te worden.

 

En lieve meiden dat werd het! Jullie begonnen ijzersterk en kwamen zelfs op een hele kleine voorsprong. Dat wisten jullie vast te houden tot in het tweede kwart. Aan het aantal schoten lag het niet, helaas gingen ze er bij de tegenstander net wat vaker in.

Maar jullie zijn allemaal en stuk voor stuk echte toppers!

 

De tegenstander speelde vooral lange ballen en hier wisten jullie heel goed op in te spelen. Myron en Babet leken wel uitschuifarmen te hebben zo snel en vaak zaten ze er tussen. En hoe vaak ze het ook probeerden, scoren uit een doorloopbal is door Die Haghe niet gelukt door het super verdedigingswerk van Fem en Rose waarna Liz elke keer weer die bal wist af te vangen om jullie acties op te starten. Nog even oefenen op die lange ballen vanuit onze kant en een net wat preciezer schot op de korf en dan worden jullie ooit onverslaanbaar!

 

Na die enorm spannende, en terechte, strafworp die we mochten nemen in de laatste 3 seconden van de wedstrijd zat het er echt op en vertrokken we weer naar het mooie Maasland.

Tamar en Joyce heel erg bedankt voor het leuke en positieve coachen. En meiden, jullie zijn fantastisch met zijn vijven!

 

Heel veel liefs van jullie trouwe fans!