Van het bestuur

Na een mooie zegereeks van ODO 1 vanaf begin december en een gelijkspel vorige week bij ONDO in een bloedstollende wedstrijd, is het gisteren helaas niet gelukt om de punten binnen te halen. Soms zit het even tegen, zeker ook omdat er twee basisspelers flink geblesseerd zijn (Nikki en Willem veel beterschap gewenst). Dat wordt komende wedstrijden dus ook spannend. Aan het publiek heeft het niet gelegen. Vele leden, oud-leden, familie en vrienden zijn bevangen door de ODO 1-koorts. In grote getale komt men iedere week enthousiast aanmoedigen. Met trommels en toeters wordt ODO 1 toegejuicht, maar soms is dat dus niet genoeg. Wel prachtig om te zien en horen trouwens en wie weet wat het de komende weken nog brengt. We blijven positief.

Gisteren werd in Delft door Fortuna weer een wedstrijd in de Korfballeague gespeeld, dit keer tegen PKC. En traditiegetrouw mag ODO dan jeugdleden afvaardigen om samen met de spelers op te lopen bij aanvang van de wedstrijd. Onze D2 en D3 spelers waren dit keer de gelukkigen en zij liepen dus samen met spelers van PKC het veld op. Een hele leuke en soms spannende ervaring voor onze jeugdspelers.

Volgende week barst in het zuiden de Carnaval los. Wij wensen iedereen die van plan is af te reizen naar Brabant of Limburg of die gaat feesten in De Lier alvast veel plezier. Na de voorjaarsvakantie staan er bij ODO ook diverse festiviteiten op het programma:

  • Op 9 maart 2024 is er bij ODO een feest voor de A en B jeugd, georganiseerd door Valto, ONDO, Dijkvogels, CKC Maaslsuis en ODO. In het kader van verbinding maken om vriendschappen en sportiviteit te stimuleren is het de bedoeling dat dit feest op regelmatige basis gaat plaatsvinden en iedere keer bij één van bovengenoemde verenigingen. Een heel mooi initiatief. Ben je A of B speler en wil je hier bij zijn? De kosten zijn EUR 5,- en aanmelden kan tot en met 15 februari 2024 via deze link https://www.odomaasland.nl/2024/02/04/party-united-9-maart-2024-bij-odo/
  • Op 16 maart 2024 gaan we het zaalseizoen afsluiten met een feest bij Sjee René in de Hofstede. Exacte aanvangstijd zal nog bekend worden gemaakt, maar zet deze datum vast in je agenda, want na het succes van vorig jaar, wil je hier vast en zeker weer bij zijn.

En als we dan toch bezig zijn met data. Ook dit jaar gaat ODO op kamp. In het pinksterweekend, van 17 – 20 mei, gaan we op kamp met leden van de D1, C, B en A. Houdt de ODO site in de gaten voor meer informatie over inschrijving en kosten.

Tot slot wordt er achter de schermen al diverse weken hard gewerkt aan de voorbereidingen van de Potgrondactie. Maar we kunnen nog extra hulp gebruiken voor het verspreiden van de folders die van 10 tot 17 februari 2024 deur aan deur verspreid worden in Maasland en omgeving. We zijn op zoek naar enthousiaste ouders die een paar straten willen bezorgen (zoals bijvoorbeeld het Wilgenrijk in Maassluis). Aanmelden kan bij Pien van der Meer via een appje naar 06-14645544. De webshop is overigens al geopend voor online bestellingen, zie https://www.odomaasland.nl/2022/02/07/webshop-potgrondactie/.

Fijne week

Namens het bestuur, Laura van der Vaart