Webshop: ODO Potgrondactie | 22 & 23 maart 2024

Naar webshop

Het voorjaar staat alweer voor de deur en ongetwijfeld wilt u straks weer gaan genieten van mooie bloemen en planten in uw tuin en/of bloembakken. Net als vorige jaren brengt ODO de zakken Jardino, het kwaliteitsmerk van Kekkilä-BVB, bij u thuis! Zo bent u verzekerd van een goed kwaliteitsproduct, steunt u de vereniging en hoeft u zelf niet te sjouwen. U hoeft niet thuis te blijven voor de aflevering van uw bestelling. Mocht u vragen hebben over de producten of uw bestelling, stuur dan een mail naar potgrond.

Uw bestelling zal op vrijdag 22 en/of zaterdag 23 maart gratis bezorgd worden. Het kan dus zo zijn dat een gedeelte van uw bestelling al op vrijdag geleverd wordt en het restant op zaterdag.

Namens de vereniging alvast bedankt voor uw bestelling!

Welk product heb ik nodig?

Grondadvies helpt u bij het maken van de juiste keuze! De tabel laat zien waar de producten van elkaar verschillen en voor welke toepassing ze kunnen worden ingezet. Zoek links in de tabel de beoogde toepassing op en kijk dan welk product het beste aansluit op uw wensen.

Naar webshop