ODO E3 – Achilles (Hg) E3 ( 9 -3 )

Hey super spelers van de E3,

Gister mochten we weer een wedstrijdje doen, dit keer weer eens lekker thuis.
Nu mochten we het tegen Achilles opnemen.
De laatste keer dat we tegen Achilles moesten hadden wij hier 11-1 van verloren.
Echter toen hadden zij spelers uit andere teams wat een vertekend beeld gaf.

Vandaag maar een nieuwe start maken en wat voor start was dat.
Ook vlak voor de wedstrijd waren jullie nog op een paal aan het schieten en vertelden dat jullie er even 108 gescoord hadden.
Laat dat dan ook zo maar even in de wedstrijd zien.
De eerste aanval lieten jullie na snel en goed overspelen zien dat jullie dit scoren wilde voortzetten.
Het duurde niet lang en binnen 1 minuut schoten we even een mooi schot er in.

Nu mocht de tegenstander zijn aanval opzetten alleen jullie verdedigde zo goed dat jullie al snel weer de bal onderschepte.
Al snel gooiden we er na snel doorspelen de 2-0 er in. We waren pas 3 min onderweg in de wedstrijd.
De eerste helft ging dit spelletje eigenlijk zo verder waardoor jullie met goed onderscheppen en direct snel doorspelen
de voorsprong tot 4-0 hadden gebracht.

Op naar de 2e helft, ook Achilles had nog wat achter de hand. Ze hadden een hele lange jongen ingezet die het overspelen moeilijker maakte.
Hierdoor moesten jullie extra jullie best doen met uitstappen en overspelen. Hier zullen we komende tijd ook weer aandacht aan besteden in de trainingen.
Tijdens de 2e helft mocht ook Vivienne haar debuut maken, echte spanning was het niet merken bij haar.
Ze wilde maar al te graag spelen, voor haar eerste echte wedstrijd deed je het echt super goed en daar mag je trots op zijn.
Je pakte ook je eigen schot mee wanneer je kon.
Vlak voor het begin van de 3e helft stonden jullie met maar liefst 6-0 voor. Dat is kwam allemaal door het goede spel van jullie allemaal.
Door het goede verdedigen werd 1 doelpunt van de tegenstander afgekeurd. Super om te zien dat jullie zo fanatiek zijn in het veld.

Tijdens de rust beloofde ik wanneer jullie zouden winnen dat we een drankje zouden doen.
Daar hadden jullie blijkbaar wel zin in.

Op naar de 3e helft, Achilles had zich even herpakt en ging hun spel ook wat aanpassen.
De 3e helft hadden we wat moeite om scoren en moesten we even ons spel zoeken.
Gedurende deze helft lukte het om ons eerste tegendoelpunt te krijgen maar na wat zoeken en blijven ronden spelen kregen we alles weer een beetje op de rit.

Op naar de laatse 10min, gelijk in de eerste paar minuten wisten jullie nog even snel 2 doelpuntjes te maken waardoor jullie met veel gejuich op 8-1 stonden.
Zouden we nog de 10 kunnen halen?? Gezien jullie spel was dit zeker het geval. Ook in de 2e helft wist de lange jongen van Achilles er toch nog
2 te scoren, gelukkig stonden wij ver genoeg voor zodat we er geen zorgen over hoefde te maken.
De laatste seconden van de 4e helft tikten weg en of het nog niet genoeg was scoorden jullie nog even de nr 9.
Niet lang daarna floot de scheidsrechter de wedstrijd af en konden jullie je overwinnen vieren.
Wat een uitslag zeg, gewonnen met 9-3.

Het leuke en mooie is dat we jullie per wedstrijd zien groeien en steeds beter gaan spelen.
Begin van het zaalseizoen was kwa overspelen en vrijlopen best nog wel lastig, maar na een paar maandjes hard werken
zie je dat jullie echt grote stappen maken met elkaar. Laten we dit spel vast houden tot het einde van het seizoen.