Van het bestuur

Vorige week hadden we onze maandelijkse bestuursvergadering. De ene avond denk je sneller klaar te zijn, dan de andere, maar vaak ben je zo een paar uur verder voordat alle commissies en belangrijke agendapunten de revue zijn gepasseerd. Ook deze vergadering bleek er genoeg te melden en te bespreken, maar daarover zal ik hier niet verder uit wijden ;o)  Onderstaande onderwerpen wil ik echter wel even onder de aandacht brengen.

Zaterdag 13 april willen we met een grote groep ODO-ers naar de korfbal league finale in Ahoy Rotterdam. Wie daar in de finale zullen staan, is uiteraard nog niet bekend, maar vaak zijn de wedstrijden zelf en de ambiance in Ahoy met alleen maar korfbalfans een spektakel an sich. ODO gaat collectief kaarten proberen te bestellen. Heb je interesse, geef je dan op via de link in dit nieuwsbericht. Het zou leuk zijn, als er zoveel mogelijk ODO-ers mee gaan.

Een andere leuke activiteit die nog wat verder in de toekomst ligt, is het jaarlijkse ODO pinksterkamp. Staan de data al in jullie agenda?? Pinksteren valt dit jaar van vrijdag 17 – maandag 20 mei. We gaan weer naar hetzelfde kamphuis als vorig jaar, omdat dit ons prima is bevallen. Meer informatie volgt uiteraard nog, maar houden jullie die data vrij en maken jullie elkaar al enthousiast om mee te gaan??

Helaas kampen we altijd nog met een te krappe poule aan ouders die zich hebben opgegeven om bardiensten te willen draaien. Hierdoor moeten we te vaak ook leden opstellen, die al veel andere taken binnen ODO vervullen, of te vaak een beroep doen op sommige ouders. Om die reden willen we na de zaal het bardienst draaien meer gaan verplichten. Er zal hierover nog meer informatie volgen, maar het idee is dat elke ouder uitgenodigd wordt om zichzelf in te schrijven voor bepaalde bardiensten op tijdstippen die hem/haar goed uitkomen. Mocht je dat niet doen, dan bestaat de mogelijkheid dat je vanuit ODO alsnog bij een bardienst ingedeeld wordt. We hopen hiermee deze taak voor een ieder aangenaam te houden. Uiteindelijk kunnen we de vereniging alleen draaiend houden met elkaar, dus ook de ouders van jonge kinderen hebben we daar bij nodig. Een kleine moeite als we de taken verdelen, maar een groot plezier voor ODO!

Afgelopen week kregen we het bericht van de Rabobank dat ODO in aanmerking komt voor een duurzaamheidsbijdrage vanuit de bank. Hier zijn we uiteraard erg blij mee.

Waar we ook blij mee zijn, is de 25e editie van de potgrondactie die dit jaar op vrijdag 22 en zaterdag 23 maart zal plaatsvinden! Achter de schermen wordt er al druk gewerkt aan de folder, webshop en overige organisatie. Met de nieuwe planning van de competitie is er gelukkig geen volledig programma meer op de 23e, dus dat maakt hopelijk het aantal helpers die dagen wat ruimer. Hou er a.u.b. alvast rekening mee in je agenda.