ODO D2 – RWA D3

VERSLAG ODO D2- RWA D3
Vandaag speelde de D2 tegen RWA D3. Na twee lastige uitwedstrijden waar werd verloren was het nu tijd het nieuwe jaar goed te beginnen.

Afgelopen dinsdag en donderdag werd er door de D2 erg hard getraind. Vol vertrouwen werd er dan ook uitgekeken naar de wedstrijd. Bij het inschieten werd iedereen nog even op scherp gezet. Iedereen stond vol concentratie klaar maar toen…..Het was even puzzelen met de hesjes. Wie moest een hesje aan en wie niet? Waren er genoeg hesjes? Had RWA ook hesjes nodig? Gelukkig hadden we met Rob een doorgewinterde scheids die vakkundig de hesjes uit het hok haalde en aan de juiste spelers uitdeelde. Rob bedankt!

Na het eerste fluitsignaal zagen we een enthousiaste en felle D2. Voor elke bal werd ‘gevochten’ en het werd RWA erg moeilijk gemaakt. Ook zagen we in de aanval erg mooie doelpunten waardoor het in de rust al 4-0 stond!
Wat kun je als coach anders zeggen dan: ‘Vooral doorgaan zo!’ En dat deden ze!
In de tweede helft werd er wederom veel gescoord. We konden in de wedstrijd extra oefenen met het molentje draaien. Ook werd er verdedigend geoefend met het voorverdedigen.
Uiteindelijk wonnen we met een daverende 11-1. Dat is nog eens een goede start van het jaar. D2; dit was een leuke wedstrijd waar we vooral genoten van jullie inzet!