Die Haghe E5 – ODO E3 (3-4)

Hey superspelers van de E3

Vandaag was het de laatste wedstrijd van dit jaar voor jullie en nog 1x om te shinen in het veld.
Nu moesten we tegen Die Haghe E5 in het sportsportcentrum in Den-Haag.
Vlak voordat we zouden vertrekken kregen jullie te horen dat wanneer jullie zouden winnen
dat er chocolademelk getrakteerd zouden krijgen.
Na wat vertraging en zoeken naar de hal mochten we eindelijk gaan starten.
Maar niet zonder nog even te zeggen dat wanneer we zouden winnen dat we chocolademelk zouden krijgen.

Al snel scoorde de tegenstander het eerste doelpunt maar door het goede verdedigen
werd deze afgekeurd. Niet lang na het afkeuren scoorde wij het eerste doelpunt van de wedstrijd.
Je zag wel dat jullie dit keer een stuk beter waren, maar dat weerhield de tegenstander niet om ook
doelpunten te maken. Aan het einde van de eerste helft stond het 1-1 en het was nog steeds erg spannend.
Vlak voor de 2e helft moest er ook nog even aangehaald worden door meerdere dat wanneer we zouden winnen
dat we chocolademelk zouden krijgen.

Het begin van de 2e helft dachten jullie 1 doelpunt is niet genoeg.
Al snel liepen jullie met 2 extra doelpunten uit door goed, snel en netjes over te gooien waardoor de
tegenstander eigenlijk minder tijd had om te kunnen verdedigen.
Hierdoor stonden jullie al snel met 1-3 voor.

De motivatie zat er goed in bij jullie en zeker omdat we voor stonden.
Hierdoor werd de chocolademelk steeds uitbundiger genoemd.
Met de start van de 3e helft gingen jullie net zo hard van start als tijdens de 2e helft.
Het begin van de 3e helft moesten we even schakelen omdat we nu aan de andere kant moesten gaan scoren.
Na aan plaatsfout van de tegenstander en snel overspelen met een lange bal en een mooi schot van afstand werd er gescoord.
Een heel mooi doelpunt alleen aan de verkeerde kant. Het deed jullie gelukkig niks en jullie gingen gewoon verder waar jullie gebleven waren.
Aan het einde van de 3e helft stonden we met 3-4 voor.

Met de start van de 4e helft was het voor het publiek en de coaches het meest spannend.
Er vielen meerdere schoten aan beide kanten alleen ze wisten niet voor extra doelpunten te zorgen.
De laatste paar minuten kwam Stella er nog even vanwege mede het lengte overschot die ze had op de rest.
Na het laatste sluitsignaal vroegen jullie of we echt gewonnen hadden en dat was zo.
Gewonnen met 3-4.
Natuurlijk moest er een overwinningsfoto gemaakt worden.

Wat waren jullie blij met deze overwinning en er werd al snel geschreeuw dat ze chocolademelk zouden krijgen.
Als extra beloning kwam eindelijk de chocolademelk of fristi.

Wat hebben jullie het leuk en super goed gedaan vandaag.