Oliebollentoernooi 28 December: De inschrijvingen rollen binnen!

Na het openstellen van de inschrijving vorige week ging het al aardig los! Spelers, oud-spelers, ouders, vrienden en vrienden van………….. van alle kanten wordt er massaal ingeschreven. Hartstikke leuk! Tot nu toe zijn er al circa 80 inschrijvingen! Ook voor het mee eten komen de inschrijvingen al aardig op gang, en het belooft weer een gezellige drukke boel te worden!! Wil je meedoen met een team, (alleen) mee eten, of helpen bij de organisatie en/of fluiten……dat kan uiteraard nog steeds! Voor kids zullen we een kids maaltijd organiseren (of met de pot mee eten (..) of frites met een snack) ….meld het bij de inschrijving!!

Hieronder nog een keer het volledige nieuwsbericht met de inschrijvingslink. ZEGT HET VOORT!!

—————————————————————————————————————————————

Op Donderdag 28 December wordt dit oergezellige korfbal oliebollen toernooi weer gespeeld in De Hofstede.

We beginnen ‘s-middags vanaf een uurtje of 5 (maar je kan ook later aanhaken, bijv. om 7 uur als dat beter past), met vanaf 6 uur heerlijk eten verzorgd door :

Voor wie? Voor spelende leden senioren junioren en B1, oud leden, ouders, opa’s, oma’s, vrienden en vriendinnen, vrienden van vrienden en vriendinnen….Welkom! We spelen weer korte wedstrijden op de kleine velden met 4 tegen 4 spelers, en uiteraard zullen de heerlijke oliebollen en appelflappen en gezellige muziek niet ontbreken!!

Zoals voorgaande jaren zullen we verschillende poules hebben met verschillende ‘sterktes’, zodat teams gelijkwaardige tegenstanders zullen hebben. Met welk team ga jij inschrijven? ZEGT het VOORT!!

Via onderstaande link kan je je inschrijven… het makkelijkst is als 1 persoon voor het hele team inschrijft.

Aanmelden voor Oliebollentoernooi 2023 – Google Formulieren

Wij tellen af……. jullie ook??

De oliebollen commissie