ODO D3 – KCR D4 (4-2)

Doen ze het!! Of doen ze het niet!!

Wedstrijd nr 4. Vandaag helaas zonder Fien. Na de winst van vorige week mochten we vandaag spelen tegen KCR. Een gelijkwaardige tegenstander met iets meer lengte. Wat hadden we er zin in om te spelen. Verdedigend ijzersterk en een 3-0 voorsprong in de eerste helft. De tweede helft was nog geen 10 seconden onderweg 3-1. Dit na onduidelijkheid over wie waar en welke tegenstander moest hebben. 3 min later lag ook de 3-2 erin. We waren niet scherp en gooide constant de ballen in de handen van de tegenstander. En toch krijgt de tegenstander er geen grip op om kansen te maken en af te ronden. Heel veel onderscheppingen waren er op pure vechtlust.  Waardoor regelmatig  het spel heel snel naar de andere kant gaat. Kleine kansjes komen er maar we vergeten onszelf te belonen. Uiteindelijk doen ze het toch weer onze kanjers. 4-2 is een mooi eindresultaat voor de goede inzet en spelplezier. Een pluspunt is dat er is de tweede helft geen spelers meer op de lijn stonden met de bal in de handen. De afspraak was!! Als dat wel gebeurde moest diegene trakteren. Gebeurde het niet, dat de coaches dan gaan trakteren. Bij deze werden we er gelijk aan gehouden na de wedstrijd. Iedereen met volle overgave net als in de wedstrijd. Super gedaan weer met z’n allen.

Mocht je toevallig Elianne tegenkomen!! Ik zou is vragen of ze nog gescoord heeft het afgelopen weekend. Mijn verwachting is dat je een big smile te zien krijgt.

Tot slot!! Publiek weer bedankt voor de support!! En dat jullie weer met een groot aantal aanwezig waren. Hopelijk weer bij
<span;>de volgende wedstrijd thuis tegen KOAG.