ODO E1 – Die Haghe E4

Nadat we een weekje vrij geweest zijn, speelden we gisteren alweer onze derde thuiswedstrijd op rij. Deze keer tegen Die Haghe E4. We hebben goed spel laten zien maar helaas nog geen punten in de ranglijst weten te pakken. Zou het tegen Die Haghe lukken?

Jordy pakte de voorbereiding van de wedstrijd goed op met jullie. Er werd fanatiek warmgelopen, ingeschoten en tactiek besproken.

We begonnen wat dromerig aan de wedstrijd de eerste tien minuten. Er was veel coaching nodig om jullie te helpen herinneren aan alles wat we geleerd hebben. Met je billen naar de paal draaien, fel op de ballijnen verdedigen en fel afvangen als er geschoten wordt. Gelukkig werden jullie uiteindelijk wakker en wisten we wel 2 doelpunten te scoren waardoor we lange tijd in de wedstrijd voorsprong wisten te pakken. Er werd knap verdedigd waardoor het Die Haghe niet lukte om tegen jullie te scoren. In de rust bespraken we de nieuwe opstellingen en gaven Jordy en ik nog wat laatste tips. Helaas wisten we de concentratie van de laatste minuten niet door te zetten en kregen we heel snel doelpunten om onze oren waardoor het ineens heel spannend werd. Hierdoor raakten jullie gehaast en waren we onder de indruk als Die Haghe ging aanvallen. We vergaten te verdedigen en af te vangen waardoor Die Haghe veel kansen kon blijven maken. Zo scoorden zij helaas in de laatste minuten de gelijkmaker: 4-4. Ergens denken we dat jullie deze wedstrijd bij iets meer scherpte hadden kunnen winnen, maar toch zijn Jordy en ik trots op het eerste punt dat in deze pittige poule gepakt is!! Dat smaakt naar meer!!

Volgende week spelen jullie tegen Korbis in Waddinxveen, Bart gaat coachen omdat Jordy en ik op dezelfde tijd spelen met onze eigen teams. Het zal pittig gaan worden, maar probeer jullie eigen (knappe) spel met z’n allen te blijven spelen. Heel veel succes met elkaar, maak er een leuke pot van!