ODO D1 – IJsselvogels D2 (10-1) wat leuk (weer)!

Vorige week mocht ik jullie wedstrijd fluiten, en liep ik te genieten van jullie leuke samenspel en korfbal vaardigheden…Zaterdag mocht ik jullie coachen aangezien zowel Marieke als Krista verhinderd waren. Nu, eerst een praatje, en daarna onder leiding van chef warming-up Jeanette de spieren opwarmen en nog wat inschieten. De wedstrijd kon beginnen! En wat speelden jullie weer een leuke partij! IJsselvogels werd in balbezit flink onder druk gezet door jullie, en daardoor hadden zij moeite om elkaar te bereiken en kregen wij vaak weer balbezit terug. Ook werd er prima verdedigd en veel ballen onderschept. In de aanval wisten jullie weer netjes rond te spelen (en denk er aan, als je de bal naar iemand gooit, niet dezelfde kant op lopen!) en werd de ene na de andere mooie aanval opgezet en afgerond. IJsselvogels had weinig in te brengen en zodoende wisten jullie naar een ruime score uit te lopen. Gelukkig wist IJsselvogels ook nog te scoren, wel zo leuk. Het plezier spatte er van af bij jullie, publiek en ook bij mij!

Gefeliciteerd en zeker ook complimenten aan jullie trainers/coaches Marieke en Krista…

 

Groetjes,

Rob