Namens het bestuur: Contributienota’s en gratis geld!

Op deze zonnige maandagochtend schrijf ik mijn bijdrage namens het bestuur. Het was een mooi weekend met natuurlijk de intocht van Sinterklaas. Ondanks de regen heeft Sinterklaas met zijn pieten ook Maasland bezocht en vele kindergezichtjes blij gemaakt. ODO 1 en 2 speelden hun eerste thuiswedstrijd van de zaalcompetitie, beide tegen ONDO. Rob heeft al een samenvatting geschreven van deze en andere wedstrijden in zijn bijdrage “Clockwork”. Helaas hebben beide teams verloren, maar ze zijn strijdend ten onder gegaan. Volgende week nieuwe kansen.

In deze bijdrage vooral wat huishoudelijke mededelingen.

Contributienota’s verzonden (check je SPAM)

In november worden jaarlijks de contributienota’s door ODO verzonden. Op 30 oktober 2023 heeft het bestuur de contributie voor het huidige seizoen 2023-2024 voorgelegd aan de Algemene Ledenvergadering (ALV). De contributie stijgt dit seizoen met 3% (conform de prijsindex per 1 augustus). Alle contributienota’s zijn gisteren verzonden vanuit Sportlink. Mocht je de nota niet ontvangen hebben, check dan a.u.b. even de SPAM in je mail. ODO vindt het belangrijk dat alle kinderen kunnen sporten, ongeacht de financiële situatie thuis. Gelukkig is dit mogelijk via het Jeugdsportfonds. Mocht u gebruik willen maken van een bijdrage vanuit het Jeugdsportfonds neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen doorverwijzen naar de juiste contactpersonen die u kunnen helpen met de aanvraag. Indien er vragen zijn, gelieve contact op te nemen met mij via penningmeester.

Sponsoring van ODO via jouw (december)aankopen via Sponsorkliks

Wist u dat u ODO kunt sponsoren met uw online (december)aankopen? Dat kan namelijk via Sponsorkliks. Als je regelmatig koopt bij webshops zoals Bol.com, Hema, Coolblue, Mediamarkt, Aboutyou, Jumbo, Plus, Greetz, Kleertjes.com (en nog vele anderen), ga dan voortaan eerst naar Sponsorkliks. Ook Thuisbezorgd.nl doet mee met Sponsorkliks dus als je regelmatig eten besteld via Thuisbezorgd.nl, doe dit dan voortaan via de app van Sponsorkliks.

Hoe werkt het?

  • Download de app van Sponsorkliks in de appstore (SponsorKliks App) of scan de QR code in de flyer van Sponsorkliks in deze nieuwsbrief
  • Kies onze vereniging, c.k.c. ODO
  • En ga vervolgens naar de gewenste webshop.
  • ODO ontvangt van de deelnemende winkels een percentage van jouw aankopen.

Gratis sponsorgeld dus, oftewel gewoon even doen dit.

Ik wens iedereen een fijne week, met hopelijk wat vaker zon. Veel plezier op de trainingen en tot ziens in de Hofstede.

Laura van der Vaart

Namens het bestuur