KVS/Groeneveld B1 – ODO B1 (10-10)

Na de gewonnen wedstrijd vorige week tegen Excelsior, vandaag tegen KVS B1. Zonder Noah helaas (beterschap!), zonder Aron en Nikki – weer zelf spelen rond dezelfde tijd -, en weer met Eva en Fleur hersteld van ziek zijn, en met Sven.

Spelen in de Blinkerd (plafond lijkt wel gemaakt van een eierdoos) is altijd wel speciaal. Door de akoestiek, de chloor lucht van het zwembad, het gedimde licht en noem maar op. Met Fleur startend op de bank en de rest in de basis begonnen jullie aan de wedstrijd. Een beetje flets leek het wel van ODO zijde, waarbij het wel zo is dat KVS fysiek en qua leeftijd wat verder is. We kwamen er niet helemaal aan te pas, het rondspelen leek wat stroperig (in ieder geval niet voldoende tempo). KVS bracht net wat meer power en energie in de wedstrijd, waardoor zij de leiding namen qua score. Romae verstapte zich waardoor ze zich moest laten wisselen. Dus Fleur er in en Romae even laten rusten. Later kwam Romae weer terug voor Eva, die verdedigend overlopen werd door haar dame. Het spel kabbelde zo’n beetje door in de 1e helft, waar we moeizaam tot scoren kwamen. 2-3 doelpunten achter telkens. Sven mikte echter vlak voor rust (zeg maar 3 seconden) een mooie bal er in vanaf de middellijn, waardoor we met een kleinere achterstand konden rusten. De puntjes op de i in de rust waren helder…..sneller rondspelen, beter/meer energie stoppen in het goed vrijlopen. En toch ook weer verdedigend de 2e aangeef er uit proberen te halen. De vechtlust was duidelijk terug en dit zorgde er voor dat KVS meer weerstrand kreeg en jullie meer zelfvertrouwen. De scores ontliepen elkaar niet veel en vlak voor tijd konden we 10-10 gelijk maken en zelfs kansjes op een winnende treffer. Dat lukte niet maar de vreugde was er niet minder om. Een geweldige prestatie.. ik heb weer genoten van jullie!!

 

Succes volgende week met jullie eigen coaches en hopelijk weer helemaal compleet en fit!!

Rob