Bootcampen bij ODO

Alweer vijf jaar geleden zijn we begonnen met bootcamp trainingen op het veld. Doel hiervan was het trainingsaanbod voor de huidige leden te verbreden en een nieuwe doelgroep kennis te laten maken met de sportieve vereniging. En de bootcamp bij ODO is nog steeds een succes.

Een diverse groep van sportievelingen traint op eigen niveau jaarrond aan de eigen persoonlijke doelen, dus ook in de winter!

De bootcamp is een mix van kracht en cardio oefeningen. Jouw lijf en persoonlijke doelen staan altijd centraal. En verder wordt er niet ingewikkeld gedaan: gewoon lekker sporten. Tijdens de ODO Bootcamp wordt je door de deskundige trainer van Fit Industries en de andere bootcampers gemotiveerd om door te gaan.

Interesse? De bootcamp trainingen worden gegeven op de (kunst)grasvelden van ODO aan de Baanderheer 20 in Maasland. De trainingen zijn iedere donderdagavond van 19:30 tot 20:30 en je traint de eerste twee keer gratis.

Meer informatie