ODO E3 – Maassluis E5 (9-4)

Dag kanjers van de E1. Sinds de start van de zaal mogen wij onszelf ineens de E1 noemen. Dat is natuurlijk hartstikke leuk maar gelukkig verandert er niet meer dan alleen het nummertje. Het niveau van spelen zal gelijk blijven aan wat we gewend zijn van het veld.

Gisteren mochten we in de Hofstede tegen Maassluis E5 spelen, op het veld speelden we tegen E4.

Het was een leuke wedstrijd waarin iedereen aan schotkansen toekwam, 9 doelpunten is fantastisch. En door veel verschillende spelers!! Dit lukte vooral omdat jullie supergoed en snel reageerden op de veranderingen in het spel. Afvangen en snel naar de aanval spelen bijvoorbeeld, of als de bal onderschept werd direct schakelen naar aanvallen/verdedigen. Jullie sluiten heel goed aan met vrijlopen, aan beide kanten van de speler met de bal. Er lag een aandachtspuntje bij het uitstappen en met links/rechts gooien. Hier gaan we gewoon weer op trainen de komende tijd. Maar wat deze wedstrijd extra bijzonder maakte was dat jullie voor het eerst geprobeerd hebben om voor elkaar in te snijden en doorloopballen te maken. En dan wordt de eerste doorloop ook gelijk gescoord!! Wat knap! Hier gaan we zeker meer aandacht aan besteden, zodat het jullie allemaal steeds beter gaat lukken om deze leuke kansen voor elkaar te creëren.

Jordy en ik waren weer super trots. Hopelijk jullie ook op jezelf! Scheids: bedankt voor het fluiten en ouders bedankt voor het aanmoedigen!!

11 November is de start van de competitie, 4 november hebben we geen wedstrijd. We hopen jullie dan allemaal weer te zien!

 

Groetjes Jordy en Marjanneke