De redactie is op zoek naar jou!

Tijdens het korfbalseizoen word je continu op de hoogte gehouden van al het nieuws rondom ODO. Op social media, de website en via de nieuwsbrief. Nu zijn wij op zoek naar mensen die het leuk vinden om dit allemaal nog mooier te maken en hierbij willen helpen.

Marketing en promotie
Ben jij goed met Social Media? Doe je een marketing of communicatie studie of ben je een natuurtalent? We zijn op zoek naar mensen die willen helpen met het maken van de nieuwsbrief en onderhouden van social media kanalen.

Tekstschrijvers
Op de website en in onze nieuwsbrief kun je altijd alles lezen over onze vereniging. Van wedstrijdverslagen en transfers tot aan evenementen. Zou jij het leuk vinden om verslag te doen van de wedstrijden die gespeeld zijn, interviews te doen of promoot je graag alle evenementen die eraan komen? Er is genoeg te vertellen binnen ODO, schrijf jij het af en toe is een leuk stukje?

Video’s opnemen en bewerken
Maak je graag toffe films? Ben jij handig met het bewerken van video’s? Het lijkt ons leuk meer video’s te delen van onze wedstrijden en activiteiten.

Foto’s maken 
ODO is een fotogenieke vereniging met een heleboel sportieve en knappe koppies. Dat leggen we graag vast!

Vormgevers
Ben jij goed met InDesign, Illustrator en Photoshop? Wekelijks zijn er foto’s nodig voor Social Media, de nieuwsbrief en website. Maar ook promotiemiddelen zoals flyers, posters en banners. Help jij mee om ODO op een mooie manier onder de aandacht te brengen?

Lijkt het je leuk om ODO af en toe bij een van deze activiteiten te helpen? Reageer dan op deze email of mail naar communicatie.