Maassluis E3 – ODO E3 (10-0)

Maassluis E3 ā€“ Odo E3

Deze zaterdag begon goed in een gezellige stoet met vrolijke kinderen die tringelend door Maasland fietste in het zonnetje om Maassluis E3 te gaan trotseren.

Iedereen had er zin in en we waren helemaal compleet en fit!

Na goede warmloopoefeningen, overgooien en op de korf schieten was het tijd om de wedstrijd te beginnen. Gelukkig was er al snel een oplossing voor het ontbreken van hesjes. Deze coach vergeet steeds een beetje dat jullie nu ook stoere jongens zijn in plaats van alleen maar schattige meisjes. Laten we daar nog eens 5 goede namen voor verzinnen šŸ˜‰

We lieten ons in de eerste minuten een beetje overdonderen door Maassluis. Zij kwamen fel en alert uit de startblokken en hadden er geen moeite mee om te scoren. En na dat tweede doelpunt zagen Jordy en ik de moed een beetje in jullie schoenen zakken. Het contrast met vorige week was ineens heel groot. Het werd een wedstrijd waarin we alle vijf niet helemaal scherp waren en we veel moeite hadden met overgooien omdat Maassluis goed op de ballijnen verdedigde. We gingen paniekerig schieten waardoor de bal vaak de korf niet eens raakte. Ook leken we het lastig te vinden om over te schakelen naar de aanval als we een bal onderschepten of afvingen. Dit zijn zeker puntjes waar we op trainingen aandacht aan willen gaan besteden.

Wat we knap vonden was dat alle dames door bleven bikkelen, ondanks dat we 10 doelpunten om te oren kregen. We hebben geen teleurgestelde gezichtjes gezien en de wedstrijd sportief uitgespeeld.

Volgende week zal een zware wedstrijd worden tegen Ondo maar Jordy en ik hebben het vertrouwen dat jullie ze een poepie gaan laten ruiken!!