Van het bestuur

Twee weken geleden zijn de scholen weer begonnen en hebben de meesten van ons alweer een welverdiende vakantie achter de rug. je hebt het gevoel of de zomer dan al voor bij is. Maar dan knalt de zon weer volledig uit zijn voegen! Afgelopen zaterdag werd het aan de Baanderheer steeds warmer en komende zaterdag zal het nog warmer worden! Neem voldoende water mee en smeer je goed in. Zonnebrandcrème vergeten? Geen nood: links van de grote schuifdeur (als je naar buiten gaat) hangt een grote fles waar je mooi gebruik van kunt maken. A.s. zaterdag is dan ook gelijk de eerste competitiewedstrijd, dus we beginnen dan ook voor de echte punten.

Het bestuur heeft zijn eerste vergadering gehad. We zijn druk bezig met het maken van de jaarplanning, zodat we alle data tijdig in onze agenda’s kunnen zetten.

Als laatste nog even dit: Stem op ODO voor de Rabo ClubSupport-actie. Iedereen met een Rabobank-rekening heeft deze mogelijkheid. We zijn jullie dankbaar als jullie je stem op ODO willen uitbrengen. Dit brengt serieus geld op waar we weer hele leuke dingen voor kunnen doen.

Het bestuur (Erik, Daniëlle, Laura, Rob, Barbara en Marjan)