Dinsdag 29 augustus: ODO Fotoshoot

Op dinsdag 29 augustus fotograferen we de nieuwe teams en kun je een nieuwe portretfoto laten maken. Tussen 18:00 u tot 20:30 uur kan je voor de kantine een nieuwe portretfoto laten maken. Teamfoto’s nemen we aan het begin van je training. Neem hiervoor je volledige wedstrijdtenue mee (rokje/broekje en ODO shirt). Fijn dus als iedereen op tijd aanwezig bent!

Zorg voor een goede pasfoto in de KNKV app!
Je foto actualiseren kan dit seizoen t/m 5 september 2023. We zorgen dat de foto’s eind van de week online staat. Hoe je jouw foto in de app wijzigt? Hier lees je de uitleg.

Waarom is een actuele pasfoto belangrijk?
Voor iedere wedstrijd controleert de scheidsrechter via de app of de spelers, coaches en staf die op het digitale wedstrijdformulier vermeld worden ook daadwerkelijk in het veld staan of bij de wedstrijd aanwezig zijn. Ook als je profiel is afgeschermd in de app, dan kan de scheidsrechter de foto controleren (vanaf vlak voor de wedstrijd tot vlak na de wedstrijd).

Dit is geen makkelijke klus wanneer een foto al enkele jaren oud is, vooral bij de jeugdteams! Zorg dus dat je er representatief op staat!

Lukt het niet er dinsdag bij te zijn? Hier vind je het resultaat van de fotoshoot van september 2022.