Van het bestuur: seizoensafsluiting

Afgelopen zaterdag was een topdag! We hadden genoeg aanleiding om ook het veldseizoen feestelijk af te sluiten. Heerlijk dit soort verenigingsmomenten! Niet minder dan zes teams mochten we met taart en medailles huldigen als kampioen: ODO 5, B2, C1, C2, E4 en de F2 en ook vierden we de promotie naar de tweede klasse van ODO 3 en promotie naar eerste klasse van ODO 1. Gefeliciteerd toppers!

En na een zonnige, sportieve ochtend en middag genoten ruim 110 eters van al het lekkers uit de viskar en was er een heuse afterparty met muziek, gezelligheid en karaoke.  Een geslaagde dag voor jong en oud. Dank aan ODO 3 en de maaltijd commissie en aan alle vrijwilligers die van vroeg tot laat aanwezig waren om de boel klaar te zetten, te versieren en weer op te ruimen. Vele handen maken licht werk!

Dat brengt me ook direct op een toch wel teleurstellende mededeling: Het Beachkorfbal toernooi gaat dit jaar niet door. Uit de inventarisatie blijkt helaas dat er te weinig animo is voor organisatie en deelname dus hebben we besloten het dit jaar niet door te laten gaan. Hopelijk volgend jaar weer!

Maar goed dat neemt niet weg dat we nog wel even kunnen teren op de successen en gezelligheid van afgelopen zaterdag (en het weekend ervoor). Wat dat betreft is er genoeg te doen in ons gezellige Maasland en hoeven we ons zowel sportief als qua vertier niet te vervelen.

Voor ieder die ik niet meer zie: Een hele fijne zomer!

Namens het bestuur,

Danielle Nicolaas