IJsselvogels C1 – ODO C1 (5-11)

11 juni 2023 – Ijsselvogels C1- ODO C1

Gisteren speelde de C1 een hele belangrijke wedstrijd in Moordrecht.
Van te voren wisten we nog niet helemaal wat we konden verwachten van deze tegenstander (en dat is juist het leuke van onze poule) . Maar bij winst zouden we hele belangrijke zaken doen richting het kampioenschap. En dat zou dan al de 3e zijn van het jaar (wat een prestatie)!

De wedstrijd begon gelijk opgaand. Ijsselvogels begon fel en scherp. Wij begonnen wat minder scherp. We creëerde wel kansen, maar ze gingen er niet in en bij hen wel. Na een drink pauze rechten we de rug en kwamen we van 1-2 achter naar 3-3 gelijk.
In de rust bespraken we dat het helemaal niet slecht ging, maar dat de kansen alleen niet vielen. Wij hadden er alle vertrouwen in dat ze na rust wel gingen vallen. Verdedigend wisten we ook wat we moesten doen. Goed voorverdedigen en geduldig uitwerken naar de aanval, zodat ze niet uit de omschakeling konden scoren.
In de 2e helft hield de C1 zich daar heel goed aan en hebben wij genoten van prachtig spel.
Al gauw stond het 4-7 en hadden we een klein gat geslagen. Na de drink pauze gingen we heel geduldig door. Met mooie diepteballen en dynamisch spel heeft de C1 laten zien dat jullie de terechte kampioenen zijn van de 2e klasse!
De eindstand was uiteindelijk 5-11 voor ODO!

Alle ouders (supporters), Sam en ik hebben genoten van de C1!

Op naar volgende week dan gaan we ons kampioenschap lekker thuis vieren, na hopelijk een vermakelijke wedstrijd tegen ONDO.

Alle support is welkom, volgende week zaterdag om half 2 op het ODO veld!