Sponsoring ODO

Ben je op zoek naar een manier om je organisatie onder de aandacht te brengen bij een grote groep? Dan kan sponsoring van ODO hier bij helpen.

Met 19 spelende teams ontvangen we bezoekers uit de hele regio en wordt elke week de nieuwsbrief naar ongeveer 300 leden en belangstellenden gestuurd. Vooral de promotie naar de 1e klasse van ODO 1 geeft ons nog meer bezoekers. Voldoende ruimte dus om de naamsbekendheid van je organisatie te vergroten.

ODO biedt verschillende mogelijkheden, zoals het plaatsen van een reclamebord langs het veld, een logo op onze website of het sponsoren van de gezonde kantine waarbij je logo op het scherm in de kantine wordt getoond. Er is nog veel meer mogelijk!

As je geïnteresseerd bent naar de mogelijkheden, neem dan contact op via voorzitter of bel 06-46185080.

Zonder sponsoring zouden heel veel dingen niet meer mogelijk zijn binnen de vereniging. Wij zijn hen dan ook enorm dankbaar voor hun bijdragen. Hopelijk kunnen wij jouw bedrijf straks ook toevoegen aan de lijst van ODO-ondersteuners!