Herbeleef ODO kamp XXMMIII!

Wat was het een heerlijk ODO kamp weekend. Na de nodige voorbereidingen en voorpret van onze 13 gezagvoerders, gingen we vrijdag 26 mei dan toch echt met z’n allen Terug in de Tijd. Na een gezellige busrit kwamen we aan in een mooie bosrijke kampomgeving in Rucphen, waar het kamp voor D tot en met B kon beginnen. Alles zat er op en er aan dit weekend! Korte nachten, gezellig ontbijten, lunchen en dineren samen, corveeën dropping, stadspel, zwemmen, spelletjesavond, spooktocht, sportdag, bonte avond, silent disco, bosspel en natuurlijk de grote rode draad rondom onze ODO tijdmachine. In 6 toffe teams werd het hele weekend de onderlinge competitie aangegaan en lukte het uiteindelijk om bij terugkomst in Maasland de tijdmachine te completeren en weer terug te keren naar het heden. Met veel genoegen kijken we er samen op terug! Wil je het weekend nog eens herbeleven?

Kijk dan vooral alle foto’s die de leiding heeft genomen hier op ODO Flickr https://flic.kr/s/aHBqjAGsfz en kijk vooral ook alle leuke filmpjes terug via deze download link https://we.tl/t-Rxx9L8UDVe (let op: uiterlijk tot 30 juni).

We bedanken alle 13 kampleiding voor hun tijd en energie én alle 46 deelnemers voor hun tomeloze inzet en gezelligheid! Volgend jaar met Pinksteren (17-20 mei) gaan we weer. Ga je mee?